Двамата канадски певци Джъстин Бийбър и Шон Мендес пуснаха своята обща песен "Monster" и видео към нея. Въпреки че по-рано стана известно, че има вражда и съперничество между двамата певци, Шон разкри ...
Третият солов албум на Пол Маккартни ще излезе със закъснение от една седмица поради непредвидено забавяне на продукцията, съобщи Контактмюзик. "McCartney III" няма да бъде пуснат на 11, а на 18 декем ...
Луксозните модни марки като Versace, Gucci и Prada се присъединиха към движението срещу убиването на животни заради козината им, широко използвана в модната индустрия. Но последния удар върху индустри ...
Унгарският сладкар Ласло Римочи позира с шоколадови Дядо Коледовци, които е направил с предпазна маска. В своето ателие в Лайомиже, Унгария, сладкарят произвежда десетки шоколадови фигурки с маски. Сн ...
Николета Маданска - водеща на спортната емисия в Би Ти Ви, роди днес син - Йоан, на любимия си Венелин Петков - директор "Новини, актуални предавания и спорт" в телевизията, съобщиха от медията. "Поже ...
За 25-та поредна година "Български пощи" организира конкурс "Най-красиво писмо до Дядо Коледа". За да е валидна кореспонденцията, на плика трябва да е залепена марка от 65 ст., а на мястото на получат ...
Билките и ароматните растения са известни като лекарства от хиляди години. Въпреки че тези растения все още могат да бъдат намерени в много градини и до днес някои от тях са незаменими подправки в кух ...
Люси Дяковска изчисти сама открай докрай алеята за пешеходци в парк Кайлъка в родния Плевен. С машинка в ръка тя нагази в плътния дебел слой опадали листа и не спря да работи 5 часа. Кореспондентът на ...
"След като са ме гледали или са чели за мен, много хора мислят, че знаят каква съм, те нямат никаква представа коя съм всъщност..." Рут Колева избухва с поредния си музикален пожар, запален 3 месеца с ...
"След като са ме гледали или са чели за мен, много хора мислят, че знаят каква съм, те нямат никаква представа коя съм всъщност..." Рут Колева избухва с поредния си музикален пожар, запален 3 месецa с ...
Диляна Попова качи снимка с посивяла коса в инстраграм. "Сега съм една идея по-спокойна за бъдещето", написа шеговито Попова. Визията на моделката е специално направена за фотосесия. ...
Диана Гуглина ще бъде Електра в постановката на Пламен Карталов "Електра" от Рихард Вагнер, съобщиха от Софийската опера и балет. Певицата често пуска в социалните мрежи свои снимки от репетициите. На ...
Ноември е специален в календара на карнавалните градове по света - през този месец започва карнавалното време и се слага началото на подготовката за веселите празненства и маскаради, които предстоят п ...
Наближава Коледа, дните, в които ставаме по-добри и търсим красотата и в най-малките неща. Особено в днешното трудно време все повече се нуждаем от това усещане. Такова е арт-магазинчето на Мария Каме ...
Дядо Коледа тази година не може да седи с децата в моловете, за да слуша поръчките им, но те пак ще имат възможност да му задават въпроси по видеочат от дома, съобщи Ройтерс. Технологичната компания " ...
Едва ли съществува човек, който да не е казвал утвърдителни думи на признателност към партньора си. Много често погрешно смятаме, че ако изразяваме благодарност и признателност към половинките си чрез ...
Прехвръкнаха първите снежинки и настава време за палто. Може да си изберете някоя от петте най-актуални модни тенденции, обобщени от в. "Всичко за семейството". 1. На гребена на вълната са XXL предлож ...
Да отслабнеш веднъж завинаги не е лесно. Но това момиче изумява цял свят с волята и постиженията си. Шели Бишоп, студентка от Австралия, стана истинска сензация, след като сподели историята си. За сам ...
Къщите, които гледаме по филмите и сериалите много често не са студиа, а съвсем истински , макар и понякога построени за целите на продукцията. Друг път са наети за целите на снимките. В тях са сниман ...
Карта на деня - двойка чаши. Днес може да ви се предостави възможност за задълбочаване на приятелство или любовни отношения. Сърцето ви е отворено и има шанс да усетите хармония и любов при обмяна на ...
Хубаво е днес да си почиваме повече и да не влизаме в конфликти. Какво да очаквате според вашата зодия, вижте в астрологичната ни прогноза, изготвена от астролог Петя Георгиева. Любовен хороскоп за 23 ...
Преди двайсетина години англичанките Трини Уудъл и Сузана Константин бяха изключително успешен творчески тандем. Те раздаваха модни съвети чрез телевизионни предавания, книги, сайтове и редовни вестни ...
Всички го правим, но рядко си го признаваме, за да не си помислят другите, че нещо не ни е наред. Говоренето сами - случва се, когато сме ядосани, щастливи, когато се чудим какво да си облечем, когато ...
Разбъркайте всичко в купа. Овкусете с подправките. Разбъркайте отново и сервирайте пълнежа в сандвич или върху филия хляб. Снимка: iStock Вижте още: 25 страхотни рецепти с нахут 8 вкусни рецепти за са ...
Когато искаме да отслабнем и да поддържаме добра физическа форма и здраве се стремим да правим упражнения, да тренираме и да се храним здравословно. Забравяме обаче, че ходенето е най-естественото дви ...
Масажите имат много предимства. Те подобряват кръвообращението, облекчават напрежението в мускулите, нервната система, стимулират тялото да се освободи от токсините. Масажите могат да повишат и либидо ...
На водна баня разтопете маслото и шоколада. Постепенно добавете към тях меда/захарта, какаото и млякото. Сместа трябва да се хомогенизира, не да завира. Премахнете от огъня и на финала по желание доба ...
Изключително сме горди и щастливи с моите момичета да споделим, че пеем и в новия епизод на His Dark Materials ("Тъмните му материи") на HBO. Чест е да звучат български гласове, и то на нашия хор. С т ...
"Вече всички ние можем да бъдем супергерои. Ако следваме някои основни насоки за безопасност: Да носим маска. да спаваме социална дистанция, както и добра хигиена." Това призовава във видео американск ...
Поредна маска падна в най-мистериозното шоу в ефира - "Маскираният певец". Зад нея се криеше актьорът Кристиян Кирилов от "София Ден и нощ". Златният стана десетият участник, който напусна втори сезон ...