Двама студенти от НАТФИЗ поделят стипендия "Стефан Данаилов"

Не успяхме да дадем стипендията на името на Стефан Данаилов на Деня на будителите, нито в деня на годишнината от кончината му, но може би на рождения му ден стана по-добре, каза племенничката на актьо ...
24chasa.bg(преди 5 години)

Рейна се включи в в конкурса "Дете под елахта" (Снимки)

Рейна е на 3 години и 8 месеца и е поредното дете, което се включи в традиционния коледен конкурс на "24 часа" - "Дете под елхата". Вашият малчуганин също може да участва в конкурса, стига да му напра ...

Елена Петрова: Имам много бесове в себе си, трудно се живее с мен (ВИДЕО)

Анатомия на душата от Елена Петрова. Мариян Станков - Мон Дьо разказва за времената без вяра, за бесевоте на един народ и за омразата в ...
dariknews.bg(преди 5 години)

И мъртъв, последният Гучи ще издържа до живот жена си, която го уби

46-годишният Маурицио Гучи, последният представител на едноименната империя за лукс от Флоренция, умира на 25 март 1995 г. като по сценарий на гангстерски филм. Син на актьора Родолфо Гучи и внук на Г ...

Рибите също отглеждат домашни любимци

Човекът не е единственото същество на планетата, способно да опитомява други видове. Точно както хората се сдобиват със собствени селскостопански животни или домашни питомци, така и някои риби отглежд ...
clubz.bg(преди 5 години)

Кадър на деня за 13 декември

Лифтовете остават спрени, след като френското правителство реши да не позволява пускането им в зимните курорти за коледните празници. По статията работи: Елена Кирилова ...
investor.bg(преди 5 години)

2 годишният Максим от Ботевград се включи в конкурса "Дете под елхата"

2-годишният Максим Дончев от Ботевград се включи в конкурса "Дете под елхата". Вашият малчуганин също може да участва в конкурса, стига да му направите снимка пред коледната си елха и да я изпратите и ...

Седмичен хороскоп за 14 - 20 декември

Навлизаме в новата седмица от месец декември, наближаваме коледните празници и започваме да се зареждаме с повече ентусиазъм и надежда. Нека заедно да разберем какво ни готвят и звездите в седмичната ...
az-jenata.bg(преди 5 години)

Таро карта за 13 декември

Карта на деня - Слънцето. Тази карта е символ на късмета и щастието. То е чиста енергия, която не е добра или лоша, тя просто е. Силата ѝ е неограничена и дава живот на всички ни. Плодородие, изобилие ...

Веселин Маринов: Не съм пял от 6 октомври, това не ми се е случвало

Не съм пял пред публика от 6 октомври. Това на практика никога не ми се е случвало. Дойде нещо, което почти занули работата ми. Реалността е такава. Смятам, че духовността, с която е свързана работата ...

5 зодии, които са сродни души за Стрелеца

Всяка зодия има своите зодиакални съвместимости в любовта. В периода на Стрелеца, който започва от 23 ноември и завършва на 21 декември, е време да видим кои са най-съвместимите с него знаци в зодиака ...

Хепи Ванче е големият победител в шестия сезон на "Фермата"

Големият финал наближава: какво споделиха четиримата финалисти във "Фермата" Кой ще спечели "Фермата - пътят на една мечта"? Ето какво споделиха финалистите в шоуто "Аз ли съм? Наистина ли съм аз?", е ...
btvnovinite.bg(преди 5 години)

Излезе посмъртният албум на Крис Корнел

Излезе посмъртният албум на рок музиканта Крис Корнел, озаглавен "No One Sings Like You Anymore", съобщава Контактмюзик. В тавата фигурират десет парчета с кавъри на хитове на светила като Джон Ленън, ...

Най-ефективните природни антибиотици (ВИДЕО)

Антибиотиците убиват не само лошите, но и добрите бактерии, а освен това понякога създават резистентност. Затова все повече хора предпочитат природната медицина. Има някои храни, които имат натурално ...

Какво се надява да прави всяка зодия през 2021 година? (ВИДЕО)

"Нова година - нов късмет" - не е случайно, че всички си го пожелаваме. Вярваме, че всички проблеми и несполуки ще останат в миналото, а новата година ще открие през пред нас нови възможности и хоризо ...

Виното и сиренето са врагове на Алцхаймер

Ако гледката на плато със сирене и малко хубаво вино на парти ви носи наслада, изследователи от щатския университет в Айова имат чудесни новини за вас и мозъка ви ,констатира StudyFinds. Тяхното проуч ...

Дневен хороскоп за 13 декември

Общуването днес ще бъде поставено пред изпитания. За какво да внимавате според зодията, вижте в хороскопа ни, изготвен от астролог Петя Георгиева. Любовен хороскоп за 14 - 20 декември Овен Едно от най ...

Подредба на коледното дърво за щастие и късмет според фъншуй

Според древната философия фъншуй всяко нещо в дома трябва да има своето определено място, което да подпомогне канализирането на енергията вкъщи, носейки ви щастие, късмет, любов, просперитет. Коледа н ...

Прическите през зимата - небрежно оформени коси, но секси

Без значение от сезона, искаме косата ни винаги да изглежда добре оформена. През есенно-зимните месеци, някои дами напълно се отказват от топлите и красиви аксесоари като шал и шапка, за да не разваля ...

Пикантни гризини с кашкавал

Загрейте фурната на 200 градуса. Подгответе тава за печене с хартия. В голяма купа разбийте маслото с кашкавала, предварително настърган. Добавете брашното и солта. Разбъркайте добре. Разточете получе ...

Маникюр на снежинки (галерия)

Ако обичате да си правите тематичен маникюр, сезоните са една добра опция. През зимата снежинките завладяват не само всичко навън, но и сърцето ни. Украсете ноктите си с тях. Снежинки в бяло и сребрис ...

Как отслабването може да влоши отношенията във връзката

Когато половинката ви се опитва да отслабне е възможно да се появят някои проблеми. Въпреки че обикновено е похвално, когато някой реши да промени живота си, да намали теглото си, да се храни здравосл ...

Стюардеса се събужда до мъртвец и не помни нищо - в черна комедия на НВО

Черна комедия с елементи и на драма, и на лек трилър пуска в програмата си НВО. Новият сериал започва с една доста странна случка - как стюардесата Касандра Боудън се събужда в хотелската си стая в Ду ...

Какво прави 12 декември толкова специална дата

12 е мощно число в нумерологията, което символизира положителна промяна, отваря се портала на числото 12 и тази поредица от числа носи необходимата енергия за положителна трансформация, както на собст ...

Зуека пее за Дулсинея, но рисува Дон Кихот

Роден е на 30 април 1965 година в Сливен. Завършва ВИТИЗ в класа на проф. Атанас Илков. Участва в студентското предаване от началото на 90-те "Ку-ку"", както и в наследника му "Каналето". Водил е пред ...

Слънчево затъмнение и новолуние в Стрелец на 14 декември

На 14 декември ни очаква едно от последните интересни космически събития за годината - новолуние, но и слънчево затъмнение в знака на Стрелец. Всички представители на зодиака могат да очакват пренастр ...

Яжте зелени храни през зимата, помагат за поддържане на имунитета

Индийски диетолози препоръчват през зимата да се обръща по-голямо внимание на зелени хранителни продукти, тъй като те допринасят за поддържане на имунитета , съобщиват Ен Ди Ти Ви и БТА. Една от храни ...

Пръстен на Джей Ло ще се продава на коледен търг в Букурещ

Редки бижута, носени от холивудски звезди или изработени от известни майстори, ще бъдат пуснати в продажба на коледния търг на Artmark - бижута и декоративно изкуство на 17 декември, съобщи Romania in ...

Глигани се разхождат по улиците на турския курорт Мармарис

Глигани са забелязани да се разхождат по улиците на турския курорт Мармарис /окръг Мугла, Югозападна Турция/ в търсене на храна, предизвиквайки огромно безпокойство и страх у местните жители, предаде ...
bnr.bg(преди 5 години)

Като коледна картичка: Кейт и Уилям споделиха много сладка семейна снимка

Херцогът на Кеймбридж принц Уилям, съпругата му Кейт Мидълтън и семейството им присъстваха на специален спектакъл, който се проведе, за да благодари на ключови работници и техните семейства за феномен ...