Излезе новият брой на Съвременник

Нов, дългоочакван тираж на "Пълно издание" (oт Книгоиздателска къща "Труд") на британската писателка Биатрикс Потър е вече по книжарниците. Пълната колекция съдържа всички 23 приказки от Биатрикс Потъ ...
24chasa.bg(преди 5 години)

Мишел Обама нарече разкритията на Меган и Хари "сърцераздирателни"

Разкритието на Меган Маркъл , че човек от британското кралско е направил забележка за възможността кожата на сина ѝ да е тъмна, е сърцераздирателно, заяви Мишел Обама , цитирана от Ройтерс. Бившата пъ ...
dariknews.bg(преди 5 години)

4 навика за по-малко безпорядък вкъщи

Дразни ли ви безпорядъкът вкъщи? Можете да поправите този проблем, като въведете някои правила, които всички у дома да спазват. Това ще ви помогне да поддържате дома си чист и подреден, без да се нала ...
az-jenata.bg(преди 5 години)

Изгодни отстъпки и пълноценни моменти за цялото семейство с Lidl Plus

В условията на криза, когато всеки се стреми да оптимизира разходите си, Lidl Plus стартира своя партньорска програма с допълнителни отстъпки за своите потребители. Първите партньори са OMV България, ...

Изписаха от болница принц Филип

Съпругът на британската кралица Елизабет Втора - принц Филип, е изписан от болница. Той е напуснал здравното заведение днес, след като бе лекуван от инфекция и се подложи на сърдечна процедура, предад ...

Косопад по време на бременност - как да предпазите косата си

Косопадът е едно от най-често срещаните предизвикателства, с които се сблъскват бременните жени. Между 30 и 60% от бременните жени губят част от косата си по време на бременността и след раждането. Ин ...

Мишел Обама коментира казаното от Меган Маркъл в интервюто на Опра Уинфри

Мишел Обама каза, че разкритото от Меган Маркъл за забелжка от човек от британското кралско семейство за възможността кожата на сина й да е тъмна, е сърцераздирателно, предаде Ройтерс, цитирана от БТА ...

Иновативна грижа за свръхчувствителна кожа

Пощипване, зачервяване, усещане за опъване на кожата... Познато ли ви е? А може би много от вас се страхуват от това как кожата им ще реагира на факторите на средата, към емоциите. Свръхчувствителната ...

Номинациите за наградите "Оскар" в цифри

Номинациите за "Оскар" бяха оповестени вчера и изненадаха със своето разнообразие. Поглед към тях в цифри предлага Асошиейтед прес: 11 - Броят на актьорите, номинирани за първи път. Коронавирусната па ...

3 причини да ползваме маски за околоочен контур и пачове

Как се грижите за кожата на околоочния контур? Толкова деликатна и фина, тя се нуждае от нашите специални грижи всеки ден. Нанасянето на подходящ крем или серум е част от ежедневната рутина. Но ако не ...

11 години по-късно "Аватар" отново на върха в боксофиса в Китай

Хитовият сайфай филм "Аватар", който бе преиздаден в Китай миналата седмица, продължи да оглавява боксофиса през уикенда. За първи път лентата е прожектирана в страната преди 11 години, Носителят на н ...

Саша Барън Коен: Поздравления, България! Ти ни даде смелата и талантлива Мария Бакалова

Мария Бакалова стана първата българка, номинирана за Оскар в категорията най-добра актриса в поддържаща роля. Бакалова се нареди сред претендентите за златната статуетка за изпълнението си във филма " ...

4 навика за по-малко безпорядък вкъщи

Дразни ли ви безпорядъкът вкъщи? Можете да поправите този проблем, като въведете някои правила, които всички у дома да спазват. Това ще ви помогне да поддържате дома си чист и подреден, без да се нала ...

Най-честите дефицити на витамини и минерали

Много хора не си дават сметка, че страдат от дефицит на витамини и минерали. Много често недостатъчните количества от важните вещества остават скрити, докато не се проявят по-сериозни симптоми, сочещи ...

Мария Бакалова: Българските думи ме правят най-щастлива, аз съм и винаги ще бъда българче (ВИДЕО)

"Бях на терен, когато разбрах за номинацията. Българските думи определено ме правят най-щастлива, защото аз съм и винаги ще си остана българче. Гордея се от този факт" . Това каза специално за ...

Мария Бакалова: Зад хумора в "Борат 2" стоят важни съобщения

Няколко часа след като беше номинирана за най-престижната кинонаграда "Оскар" за ролята си в "Борат 2", Мария Бакалова каза пред български медии "Не искам дори да си мисля за шанса ми, защото самото г ...

6 ежедневни навика, които влияят върху оргазма

Оргазмът при жените и мъжете е различно преживяване. Проучванията показват, че едва около 25% от жените успяват да достигнат до оргазъм по време на секс, докато при мъжете процентът е значително по-ви ...

Таро карта за 16 март

Карта на деня - Асо жезли - това е спонтанна енергия, нещо пламенно ще изникне сякаш от нищото - може да е нов проект, бизнес идея или порив за ново начало, но може да е избухване на кавга, да излеете ...

Мисъл на деня от Петър Дънов

"Никога не яжте при неразположение. Яжте, само ако сте гладни." Петър Дънов Ползите от ежедневната консумация на зелен чай ...

Най-честите дефицити на витамини и минерали

Много хора не си дават сметка, че страдат от дефицит на витамини и минерали. Много често недостатъчните количества от важните вещества остават скрити, докато не се проявят по-сериозни симптоми, сочещи ...

Дневен хороскоп за 16 март

Очаква ни динамичен ден, в който може да сме малко по-емоционални. На какво да обърне внимание всяка зодия? Вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева. Пролетен хороскоп за всяка ...

Рибени филенца в кори за баница

Загрейте фурната на 220 градуса. Намажете с разтопено масло всеки лист кори. Наложете ги едни върху други. Нарежете корите наполовина, след като сте ги намазали и наложили една върху друга. Овкусете р ...

10 антистареещи подправки за кожата

Може би няма жена, която да не иска да забави часовника, когато става въпрос за появата на бръчки. Полагаме всекидневни грижи за нашата кожа, за да бъде тя по-здрава и красива. Освен на козметиката е ...

ТЕСТ: Грижите ли се достатъчно за себе си?

1. Какво обикновено правите, когато случайно видите отражението си в огледало? а) Усмихвам се на себе си, защото се чувствам и изглеждам добре. б) Забелязвам дали не съм се изцапал/а или дали дрехите ...

Мария Бакалова пред "24 часа" часове след номинацията си за Оскар: За да ми съобщи новината по време на снимки, режисьорът се приближи до мен, помислих си, че ще ми се кара

Медиите в САЩ вече я наричат световна суперзвезда, толкова е известна и обичана. Само на 24 години Мария Бакалова остава в историята като първата българска актриса с номинация за "Оскар". "Борат 2" е ...

В "Като две капки вода": Рафи превърна балкона си в "Ла Скала"

Поли Генова е победителят в четвъртия епизод Vesti.bg - последни новини от България и света, пари, развлечения, технологии ...
vesti.bg(преди 5 години)

Мария Бакалова се бори срещу ветеранката в Холивуд Глен Клоуз за "Оскар" (Инфографика)

Мария Бакалова е първата българска актриса, която има шанса да спечели "Оскар". Номинациите за най-престижната награда в киносредите бяха обявени от съпружеската двойка Приянка Чопра и Ник Джонас. Пър ...

Филип Киркоров готов да пътува за България

Филип Киркоров идва в България следващата седмица. Това обяви сам големият певец при включването си в "Забраненото шоу на Рачков" в неделя вечерта. Тогава Димитър Рачков бе поканил в студиото си дует ...

Саша Барън Коен поздрави България, защото му даде талантливата Мария Бакалова

"Поздравления, България! Ти ни даде невероятно талантливата и смела Мария Бакалова, която е биещото сърце в "Борат 2". Толкова сме развълнувани за твоята номинация за "Оскар", която влиза в историята" ...

Пипа Мидълтън роди второто си дете

Пипа Мидълтън, сестрата на съпругата на принц Уилям Кейт, роди момиченце и го нарече Грейс Елизабет Джейн, съобщи Фимейл фърст, цитиран от БТА. Бебето се е родило рано сутринта с тегло почти 3 кг. И д ...