Много е вероятно поредното кралско бебе скоро да е напът. Кейт Мидълтън и принц Уилям са започнали опити за четвърто дете, разкри запознат пред Us Weekly. "Раждането на четири деца винаги е било част ...
Композиторът Стефан Диомов ще чака поздравления по телефона на рождения си ден днес. Маестрото, който навършва 76 години, е под 14-дневна карантина след изписване от болница, където се лекува от COVID ...
Два български сериала - романтична комедия и семейна драма, кулинарно шоу и надпревара на таланти ще покаже Би Ти Ви в програмата си тази пролет. е най-новата продукция на телевизията, която . Това е ...
"Има моменти, в които ми се иска да мога да върна часовника назад и да отнема цялата тъга, но имам чувството, че ако го направя, радостта също ще изчезне."- Никълъс Спаркс Тест: Какви сте в живота и л ...
Напрежението от многото задължение определено ще се усеща. Важно е да не бързаме, нито в решенията, нито в изказванията, които правим. Повече за вашата зодия, вижте в хороскопа ни, изготвен от астроло ...
Сложете всички съставки в блендер и пасирайте до получаване на гладка смес. Изпийте веднага. По желание можете да направите смутито по-сладко, като добавите на вкус лъжица мед, манго, праскова. Снимка ...
Дезинфектантът се превърна в неизменна част от ежедневието. Всеки има по един флакон в себе си, за да почиства и дезинфекцира ръцете си, когато е навън и няма възможност да измие ръцете си с вода и са ...
Когато срещаме нови хора в живота си, без значение дали това е някой, който ще си остане просто познат, ще ни бъде колега или евентуален партньор за любовна връзка, ние не разкриваме напълно себе си, ...
След като в една връзка единият партньор е предал доверието на другия и е изневерил, тогава чувството за несигурност по ред причини, се настанява трайно в душата на страдащия. Това е нормално усещане, ...
Сложете в кухненски робот фурмите, черешите и канелата. Смелете съставките, след което прибавете ядките и отново смелете. От получената смес се оформят топчета, които се слагат за няколко минути в хла ...
През зимните месеци поддръжката на кожата в добро и хидратирано състояние е истинско предизвикателство. Тя се нуждае от редовно овлажняване и прилагане на маски, с които да компенсирате изгубената вла ...
Нашата сензация Мария Бакалова ще се снима в новата комедия "Балонът" с Дейвид Духовни в Лондон, но преди 5 години друга българка си партнира на снимачна площадка в Ел Ей със звездата от "Досиетата X" ...
Дъщерята на Васил Василев-Зуека и актрисата и режисьор Нина Димитрова отново пожъна успех с дебютната си лента FriDgid ("Хлад"). Девина е сценарист и режисьор на късометражния филм, а в него участва и ...
Микеле Плачидо - големият италиански актьор, когото поколения у нас свързват със знаменитата му роля на Корадо Катани, пак ще е в българския ефир. За първи път всички епизоди на "Октопод" накуп ще бъд ...
"Аз пак да се похваля, но този път с травма!", написа в инстаграм младият актьор Филип Буков. "В събота се пребих с мотора, както се очакваше, обаче е било повече от регулярното. Боля ме няколко дена ...
Мексиканският клон на компанията за алкохолни напитки Anheuser-Busch InBev обвини пред съда американската фирма Constellation Brands в нарушаване на сделка за използването на марката бира Corona чрез ...
Nestle прибавя първия веган млечен шоколад сред продуктите си на фона на усилията на най-голямата хранителна компания в света за експанзия отвъд алтернативите на месото, предава Bloomberg. От тази год ...
Акциите на Vivendi записаха най-големия ръст в историята си, след като компанията обяви, че може да отдели най-печелившото си звено - Universal Media Group, до края на годината, пише Bloomberg. Стойно ...
Всеки домашен шоколадов трюфел е шедьовър. Този красив бонбон, покрит с ядки или шоколадови стърготини съдържа в себе си момент на блаженство, познато на всички ни. Ако никога не сте опитвали домашни ...
България е страна с многовековна и интересна история. За да осъзнаем реално нейната наднационална стойност обаче, решихме да го направим през погледа на чужденец. Поканихме Пиер Анри - френски журнали ...
"Завръщам се през септември в телевизията! Не съм се отказала да съм работеща жена, макар че малкото ми дете още не е тръгнало на градина. Предстои да ми изтече майчинството и ще говоря с ръководствот ...
По време на първото блокиране заради коронавируса капсулите Nespresso изведнъж станаха дефицитна стока. Първо, хората, работещи от вкъщи, пиеха повече кафе у дома. От друга страна, веригата за доставк ...
В деня, помнен с улични веселби и шествия в Германия, животът си тече както обичайно в локдаун, защото карнавалният сезон е поредната жертва на пандемията, предаде ДПА, цитирана от БТА. Големите парад ...
Косопадът е един от най-големите кошмари за всяка жена. Косата е символ на женското самочувствие. Тя е тайното и не толкова тайно оръжие на жените. Когато косата започне да пада, особено ако косопадът ...
Европейската асоциация на хотели, ресторанти, заведения и кафенета (ХОТРЕК) е изпратила писмо до изпълнителния зам.- председател на Европейската комисия Маргрете Вестагер за удължаване на Временната р ...
Хрупкави и вкусни, киселите краставички винаги намират място на нашата трапеза. Обичаме да ги хапваме така или да ги добавяме, когато приготвяме основно ястие, салати, предястия. Днес в готварската ни ...
Мегън Маркъл и принц Хари обявиха на Свети Валентин, че ще стават отново родители. Датата обаче едва ли е избрана случайно. Денят е специален, тъй като на него и принцеса Даяна е обявила, че чака втор ...
"Да сеем гори. Да ги сеем навсякъде, където можем, всякога, когато можем. За да изкупим вина. Не е наша радостта да дочакаме да плиснат там нови извори и да се заплетат клоните с птичи песни. То е за ...
По повод Международния ден за безопасен интернет (9 февруари 2021), Фондация "Дигиталните деца" стартира национална кампания #ДигиталноГрамотни. В рамките на кампанията, 100 училищни библиотеки и чита ...
Израел и Кипър подписаха споразумение, което позволява на граждани на двете страни да пътуват свободно в двете посоки, ако са ваксинирани срещу Ковид-19. Документът е подписан по време на посещение н ...