Японски милиардер търси осем спътници за полет до Луната

Японският милиардер Юсаку Маедзава обяви, че търси осем души, които да полетят заедно с него като първи космически туристи до Луната със "СпейсЕкс" , съобщиха Ройтерс и АФП. Маедзава обяви първоначалн ...
dariknews.bg(преди 4 години)

Любим виц на Венци Мартинов

- Ало, Маре, обаждам ти се да ти кажа, че снощи тиквичките с оцет бяха много хубави! - Не бяха с оцет, Жоре, от вторник бяха... ...
24chasa.bg(преди 4 години)

Мария Бакалова: Честито Освобождение, скъпи БЪЛГАРИ. Горда съм, че съм БЪЛГАРКА! Обичам ви!

Мария Бакалова: Честито Освобождение, скъпи БЪЛГАРИ. Горда съм, че съм БЪЛГАРКА! Обичам ви! - това написа във фейсбук профила си актрисата Мария Бакалова, заедно с илюстрации от битката на Шипка. Тя п ...

Честит рожден ден на Димитър Димитров!

съиздател на "Медийна група България Холдинг", може да успокои и най-страшната медийна буря със спокоен съвет и точен анализ. Прави го винаги не само като юрист, а като човек, който стъпи преди почти ...

6 цъфтящи растения с положителна енергия според фъншуй

Цветята са част от нашия свят, затова обичаме да имаме повече от тях край себе си. В източната философия за постигане на щастие и баланс фъншуй се използват много цветя за късмет и успех, тъй като цъф ...
az-jenata.bg(преди 4 години)

Пиле по сицилианска рецепта

В добре загрят тиган сложете няколко капки зехтин, чесъна и чушката. След това добавете месото (предварително овкусено със сол и черен пипер), което запържете до златисто и от двете страни. Следва да ...

Туристи и местни от Банско с малки роли в третия сезон на "Ол Инклузив"

Чобанови и Сиромашки - двете приятелски семейства, главни герои в комедията "Ол Инклузив", се отправят на зимни приключения в третия сезон на сериала на Нова тв. Ако в началото му зрителите се смяха с ...

Антистареещи съвети за кожата, които всъщност вредят

Стареенето на кожата е един от най-големите кошмари за всяка жена. Ето защо често се обръщаме към различни антистареещи съвети, с които да се опитаме да забавим тези процеси и да накараме кожата си да ...

Щрудел с ябълки и моркови

Ябълките се настъргват заедно с морковите. В добре загрят тиган разтопете маслото и ги добавете. След като са леко поомекнали може да им добавите захарта, канелата и накиснатите стафиди. Гответе още н ...

Мисъл на деня за силата на обичта

"Колкото повече ни заплашват, толкова по-малко обичаме. Интересно, излиза, че да обичаш някого без условия, означава, че не те интересува кой е той и какво прави! Излиза, че безусловната любов е същот ...

5 символа, които да носите в портфейла си за повече пари

Когато имаме празник, специален повод и трябва да си пожелаем нещо хубаво, парите винаги са в желанията ни до здравето, късмета и любовта. Когато си купуваме нова чанта или портфейл, също тайно се над ...

Дневен хороскоп за 4 март

Марс влиза в знака на Близнаци и са възможни някои спънки, а и напрежения. За какво да внимавате според зодията, вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева. 6 будистки правила за ...

5 полезни храни, които се грижат за женското здраве

Знаете ли, че консумацията на картофи и череши, спомага за намаляване на вредите от свободните радикали, намалява риска от мускулни крампи и умора?Наред с други суперхрани, като авокадо, боровинки, се ...

ТЕСТ: Лесно ли успявате да комуникирате с околните?

1. Разговаряте с човек по телефона. Той ви обяснява в детайли как да стигнете от едно до друго място. Не чувате добре името на някоя от улиците. Ще го прекъснете ли, за да ви обясни, или смятате, че щ ...

Зрителите на "Откраднат живот" скърбят - умря героинята на Деси Бакърджиева

От вторник вечерта зрителите на лекарския сериал скърбят за една от героините, която беше част от сериала през всичките години. Д-р Лора Хинова - героинята на Деси Бакърджиева, почина изненадващо след ...

Борисов подари сакото си на строителя Яни на магистрала "Хемус" (Обзор, видео)

"Такова сако ще си взема и аз", каза на министър-председателя Бойко Борисов строителят Яни при магистрала "Хемус", докосвайки за секунда плата на тъмносинята дреха на премиера. "Направо го свалям и ти ...

Мария Бакалова с пост за 3-ти март: Горда съм, че съм българка (СНИМКИ)

"Честито Освобождение, скъпи БЪЛГАРИ! Горда съм, че съм БЪЛГАРКА! Обичам ви!". Това написа актрисата Мария Бакалова в профила си в Instagram по 3-ти март - Националният ни празник. Тя разказва на англ ...

Васил Петров и Плевенската филхармония с изпълнения на любима филмова музика

Васил Петров и Плевенската филхармония с диригент Владимир Бошнаков са нарекли общото си сътрудничество "Вокалисимо". Те ще излязат на сцената на Габровския театър на 9 март от 19 ч, за да изпълнят съ ...

Иван Бърнев става емигрант шахматист във филма "Васил"

Иван Бърнев влиза в ролята на емигрант и майстор на шаха и бриджа във филма "Васил", който е първата копродукция между България и Испания. Той си партнира с Кара Елехалде, познат от лентата "Испанска ...

Вежди Рашидов присъства на откриването на галерия "Димитър Георгиев" в Пловдив

Председателят на парламентарната Комисия по културата и медиите Вежди Рашидов присъства тази вечер на официалното откриване на Галерия "Димитър Георгиев" в Пловдив, съобщиха от комисията. В една от на ...

Най-българското в 5 Х 50 книги за патриоти: ценната колекция!

Кои са най-българските песни, светини, дати? Това познание е обобщено в книгите от поредица "50-те..." на Kнигоиздателска къща "Труд". Това са истински патриотични атласи - в това се убедиха читателит ...

Алек и Хилария Болдуин станаха родители за шести път (СНИМКИ)

Холивудският актьор Алек Болдуин и съпругата му, инструкторката по йога Хилария Болдуин, са станали родители на шесто дете , съобщи ЮПИ. Новината идва само няколко месеца след раждането на петото им о ...

Япония обмисля да проведе Олимпиадата без чуждестранни зрители

Японското правителство обмисля възможността да проведе Олимпиадата без зрители от чужди държави. Това съобщи местният в. Mainichi, цитиран от Bloomberg, позовавайки се на запознати с обсъжданията. Реш ...
investor.bg(преди 4 години)

Борисов подари сакото си на работник на АМ "Хемус" (Видео)

Премиерът Бойко Борисов подари сакото си на един от работниците на АМ "Хемус" по време на инспекция там. Моментът бе излъчен на живо в страницата на премиера във фейсбук. Борисов беше на обекта заедно ...

В родопското село Момчиловци ще бъде поставен барелеф на музиканта Тодор Пичуров

През 2021 г. се навършват 100 години от рождението на известния и обичан музикант Тодор Пичуров. Родените през 1971 година в родопското село Момчиловци правят барелеф по повод вековния юбилей. Всяка г ...
bnr.bg(преди 4 години)

Когато бях малък, си мислех, че...

"Фейсбук групата "Когато бях малък, си мислех, че..." стана нещо като терапия за непознати хора да споделят общи спомени". Това сподели в предаването "Преди всички" Ива Дайновска - Йочева, един от адм ...
bnr.bg(преди 4 години)

Онлайн постановка за Освобождението подготвиха децата от групата "Рилски звънчета"

Онлайн постановка за Освобождението подготвиха децата от групата "Рилски звънчета". Продукцията е предоставена и на медии, каза ръководителят на състава Емилия Начева, която е сценарист и постановчик ...
bnr.bg(преди 4 години)

Таро карта за 3 март

Справедливост - Има аспект във вашия живот, който се нуждае от внимание! Дошло е време за решения. Трябва да направим избор и то категоричен. Добре е да използвате днешния ден и да вземете окончателно ...

Художникът NoName с нова провокация за 3 март (Видео)

Художникът, по-известен у нас като "Човекът без име" или NoName, отбеляза Националния празник на България с нова провокация. Творбата изобразява малко момиченце, което полива почвата, а от нея пониква ...

Мариус Донкин: Свободата трябва да стане наш личен въпрос, за да се случи

Замислям се за хората, които с усмивка са жертвали живота си за свободата на родината. Замислям се дали ние, съвременниците, сме способни на това, каза Мариус Донкин, директор на Народния театър "Иван ...