Шипковото масло е изпълнено с антиоксиданти. То има фантастичен ефект върху кожата. Действа като естествен овлажнител. Благодарение на антиоксидантите е прекрасно средство да забавите стареенето и да ...
Минало и настояще се преплитат в "Порталът", в който пътуването във времето е възможно Когато пътешествията във времето са възможни, дали човек може да предотврати голяма трагедия и да промени миналот ...
Да се научиш да казваш "не", когато наистина имаш нужда от това, не е лесно. Повечето хора се затрудняват да отказват неща, които не искат да правят или от които нямат нужда, просто защото стремежът д ...
През днешния ден ще взимаме решения, възможни са и ситуации, които да повишат напрежението ни. Повече за вашата зодия, вижте в астрологичната ни прогноза, изготвена от астролог Петя Георгиева. Пълнолу ...
Суинг и аплодосменти донесоха поредна победа на Фики като Рей Чарлз. "Имах възможност да изпълня един от моите любими изпълнители. Много съм развълнуван! Синът ми гледа всички мои преобразявания - таз ...
Почти половин година преди да пее в Античния театър в Пловдив, примата Лили Иванова разпродаде билетите за концерта си там на 14 септември. "Скъпи почитатели, при увеличаване на позволените от властит ...
Вижте, истината е, че не ни трябват оскари. Трябва ни само Брад Пит да ни похвали. Това наблюдение на радио- и тв водещия Драгомир Симеонов във фейсбук се оказа есенцията на българската номинация за с ...
Драматичният театър в Русе кани своите почитатели на безплатен спектакъл на 4 май. "Суматоха", в която играе и Асен Блатечки като гост-актьор, донесе "Златен кукерикон" за режисура на Николай Урумов и ...
Вилем-Александър, който е начело на Нидерландия от 2013 г., разгледа залата, в която тази година ще се състои песенният музикален конкурс. Тя е в пристанищния град Ротердам. Монархът поздрави организа ...
Ангел Димитров е на 28 години. Завършил е специалността "Международен бизнес" във Варненския свободен университет "Черноризец Храбър" - сега обаче работи в бензиностанция и е най-младият председател н ...
Мултимедийният спектакъл "Песента на ветровете" ще се състои на 28 април (сряда) в театър "Азарян". Петър Дундаков години наред работи с "Мистерията на българските гласове" и Лиса Джерард. През послед ...
В награденото технологично решение "Intel Embree ray tracing library" в тазгодишното издание на технологичните Оскари всъщност има българска връзка. Това заяви в ефира на Bloomberg TV Bulgaria Албена ...
Каква нощ само! Не помня да съм стояла будна до сутринта от обществено вълнение от 94-а насам. А да се вълнуваш за чужд успех като за свой е... принадлежност! Това, което Мария Бакалова ни причини до ...
Британският актьор Антъни Хопкинс, удостоен с "Оскар" за най-добра мъжка роля за филма "Бащата", призна, че присъдената му златна статуетка е била изненада за него, предадоха световните агенции, съобщ ...
"Здравейте, български приятели! Тези, които са гледали предаването ми на живо, със сигурност знаят, че обичам да ям и винаги търся интересни и вкусни неща за хапване. Днес съм донесла различни снаксов ...
Чаят е една от най-консумираните напитки. Съществуват множество видове чай, приготвени от различни билки, коя от коя с по-здравословни ползи. Ако страдате от главоболие, вероятно ви е омръзнало да пос ...
" Земя на номади " спечели Оскар за най-добър филм на 93-тата церемония по раздаване на наградите на американската Академия за кинематографично изкуство и наука. ...
Студио "Сърчлайт пикчърс" - собственост на "Дисни", спечели "Оскар"-а за най-добър филм за продукцията си "Земя на номади", предаде Ройтерс. Това е четвъртият път за осем години, в който студиото триу ...
Кое бе последното хубаво нещо, което казахте на своето Аз? А отдавна ли беше? Грижим се за близките, приятелите, казваме им подкрепящи думи, когато се нуждаят, но забравяме за себе си. Нашето Аз също ...
Мария винаги е била разкошно дете, винаги е излъчвала любов. Мъчно ми е сега, винаги ми е мъчно, споделя пред Би Ти Ви Вълчо Бакалов - бащата на Мария Бакалова, който не я е прегръщал от 2 години. До ...
Извайването на дупето и бедрата е много трудна задача. Едно от най-ефективните упражнения, с които да го постигнете, но и с които ще си помогнете за цялостното отслабване и стягане на мускулатурата на ...
Сергей Накаряков - един от най-великите тромпетисти на нашето време ще бъде солист на Софийската филхармония под диригентството на маестро Найден Тодоров. На 13 май, определяният за най-големият жив т ...
Блясъкът на червения килим се завърна на церемонията за наградите "Оскар" с Андра Дей и Кери Мълиган, които заложиха на златното и Мария Бакалова, която бе сред звездите, избрали бели бални рокли на п ...
Три десетилетия след като смразяващото превъплъщение в образа на Ханибал Лектър му донесе първи Оскар за най-добър актьор, Антъни Хопкинс спечели отличието за втори път с превъплъщението си в образа н ...
В новия епизод на подкаста "Пудра и захар" разговаряме с д-р Зорина Петрова за атопичния дерматит - състояние, което засяга милиони хора по света и най-вече децата. Най-честите признаци са сухота, зач ...
Днес рожден ден празнува Георги Гочев, директор "Корпоративно развитие" на Медийна група България. Макар повечето хора в "24 часа" да го познават от невръстно момче, Георги Гочев доказа, че хора като ...
Франсис Макдорманд спечели приза за най-добра актриса на 93-тата церемония за наградите Оскар с превъплъщението си в образа на съвременен номад в елегичната драма "Земя на номади" на режисьорката Клои ...
В представителния магазин на вносителя на (Kweichow Moutai) в България можете да откриете отговорите на много въпроси, като какво е байджу, какво е Маутай, как се прави? За какви коктейли се използва? ...
Клои Чжао влезе в историята като първата азиатка и едва втората жена с награда "Оскар" за най-добра режисура, но постижението й не беше отразено от телевизията в родния й Китай, предадоха Асошиейтед п ...
Българската актриса Мария Бакалова не грабна Оскар за най-добра поддържаща роля за изпълнението си в " Борат 2 ", но изглежда е спечелила симпатиите на Брад Пит . ...