Привет, казвам се Светлин Йосифов, по-познат като Svet, а от там и "PicSvet Photography". Хората, които ме познават, знаят, че съм любител на простите неща, усложненията и претрупаността не са в стила ...
Здравейте ! Аз съм Мирослав Момински от Велико Търново. Желанието да снимам се породи когато бях много малък, но причината не беше, че съм се запалил от някой. Тогава нямаше интернет и достъпът до инф ...
Отиде си британският актьор Бен Крос. За кончината му съобщи първо австрийският вестник "Курир", а по-късно новината на смъртта му потвърди и дъщерята му Лорън със съобщение в страницата на актьора въ ...
Макар вече да са заедно от десетилетие и да имат не едно, а две деца, звукът на сватбените камбани все още е далеч за Шакира и Жерар Пике. Техните почитатели отдавна чакат мига, в който двойката най-п ...
Здравейте, казвам се Минко Михайлов. Фотографията повече от 20 години e моя страст. Обичам да пътешествам и да снимам красотата и колорита на света около мен. С фотографията успявам да направя реално ...
Woosh! - най-новият албум на легендарните "Дийп пърпъл", дебютира на четвърто място в класацията за албуми на Великобритания. Това съобщи zrock.bg. Чуйте част от песните в новия албум на "Дийп Пърпъл" ...
Националният дворец на културата става част от представителната браншова структура на организаторите на концерти и други музикални събития Сдружение "Сцена музика". Сдружението е една от най-влиятелн ...
Woosh! - най-новият албум на легендарните "Дийп Пърпъл", дебютира на четвърто място в класацията за албуми на Великобритания. Това съобщи zrock.bg. Чуйте част от песните в новия албум на "Дийп Пърпъл" ...
Актьорът и носител на "Оскар" Куба Гудинг-младши е обвинен, че два пъти е изнасилил жена в хотелска стая в Ню Йорк през 2013 г., съобщават световните агенции. Гражданското дело е заведено в съд в Ню Й ...
Преди ден интернет пространството бе залято от множество публикации, твърдящи, че Преслава е направила една от най-важните стъпки в живота си и е сключила брак с партньора си Павел, който е баща на дъ ...
"На небето е прекрасна дъга ..." е стих от простичка мелодична песен, която децата католици разучават по време на сутрешните занимания с отец Ярослав в двора на църквата Свети Франциск от Асизи в Бело ...
Михаела Филева е в топ 3 на български инфлуенсъри по брой последователи в Инстаграм според проучване на Publicis Groupe България. Анализът е за периода януари - юни 2020. В края му феновете на изпълни ...
Английският актьор Бен Крос почина на 72- годишна възраст във Виена. Тъжната новина съобщи дъщеря му Лорън, която благодари на феновете и приятелите за подкрепата, която му оказват през последните год ...
Уил Смит и Кевин Харт ще се снимат в римейк на хитовата комедия "Самолети, влакове и автомобили", съобщават ЮПИ и Контактмюзик, позовавайки се на публикация във "Variety". Смит и Харт освен това ще пр ...
Венета Райкова използва своя Фейсбук профил, за да направи забележка на медия, която обърка годините ѝ. В материал, описващ настоящата почивка на журналистката и сина ѝ в Обзор, първоначално бе посоче ...
Четвъртата самостоятелна изложба на д-р Станка Денева откриват тази вечер в Клуба на дейците на културата в Смолян. Д-р Станка Денева е позната на мнозина ценители на изящната живопис. В най-новата си ...
Алт рок ветераните Smile Empty Soul готвят издаването на второто си EP за тази година, което се нарича "2020". То ще се появи на четвърти септември, а сега групата представи новата песен "Entitled" /м ...
"Woosh!", най-новият албум на легендарните Deep Purple, дебютира на четвърто място в класацията за албуми на Великобритания. Билборд коментира, че бандата влиза за единайсети път в британския Топ 10, ...
Anthrax са работили по нов материал по време на паузата заради коронавируса. Наследникът на "For All Kings" от 2016-а ще е трети дългосвирещ албум на прочутата банда от 2010-а насам, когато в групата ...
"Религията като престъпление. Българската "Ислямска държава" е новата книга на проф. Евгения Иванова, историограф и изследовател с интереси в балканистиката, антропологията и етническата политика. "Ос ...
Британският актьор Бен Крос е починал във Виена на 72-годишна възраст. Австрийският режисьор Робърт Дорнхелм потвърди тъжната новина пред австрийския Kurier. Дорнхелм и Крос бяха приятели, двамата раб ...
Днес се навършват 270 години от рождението на италианския и австрийски композитор Антонио Салиери. В своето време той е един от най-известните, прославени и талантливи композитори, но името му остава ...
"Четирите кътчета на сърцето" (издаден през 2019 г.) е последният, недовършен роман на френската писателка Франсоаз Саган. "Романът, пише синът ѝ в предговора, предизвиква литературен циклон, съпровод ...
Наесен ще бъде факт първото българско безплатно мобилно приложение за покупка и продажба на книги втора ръка. То се нарича "Книжко". "Приложението е платформа, където всеки би могъл да се регистрира б ...
Двама души бяха арестувани по обвинение в съучастие в убийството на Джем Мастър Джей от триото "Run-D.M.C." през 2002 г., съобщи Ройтерс. Така се приближава развръзката на убийството, останало неразкр ...
На 28-ми август, момчетата от група Остава ще отпразнуват 28-мия си рожден ден с голям концерт на открито, в клуб "Маймунарника" в Борисовата градина. Дългогодишната традиция, бандата да отбележи пра ...
Оперните и концертните зали могат да си позволят представления с всички продадени места, ако зрителите са с маски, когато влизат и излизат, и докато гледат, съобщи ДПА. Публиката на класическите конц ...
В края на месец април вокалистът на популярната българска рок група "D2" - Деан Каменов-Дидо и съпругата му Юлия Кулиш станаха родители на момче, което кръстиха Дейвид. Това е първо дете за музиканта, ...
Всички концерти от турнето Unlimited Live на Дейвид Гарет, част от което е и България, се отлагат за 2021 г, обявиха организаторите, цитирани от БТА. Новата дата за София е 24 октомври. "С нетърпение ...
Група "Остава" празнува 28-ия си рожден ден с концерт под звездите. Събитието ще се състои на 28 август в "Маймунарника", в Борисовата градина, съобщиха организаторите, цитирани от БТА. Дългогодишната ...