Над 2900 зрелостници са подали заявление да се явят на допълнителна матура по желание. От днес до 3 юни ще се организират 52 изпита, включително и за различните нива по чужд език. Една част от тях... ...
Сензацията в интериорния дизайн Фрида Рамстед промени начина, по който мислим за проектирането на хармоничен дом с книгата си "Обзавеждане и стил". Сега тя насочва вниманието си към най-важните и функ ...
ДПС вече ще има един председател и това ще е Делян Пеевски. След години на вражда между двете фракции председателят на крилото на Ахмед Доган Джевдет Чакъров подаде оставка след среща с Пеевски... ...
"Всички в България бягат от отговорност. Категорично аз не съм човек, който ще избяга от отговорност и ще се скрие", заяви тя... Прочетете цялата новина тук на Vesti.bg ...
"Да не се окаже, че министърът се е опитал да ме злепостави пред обществото, смятайки, че няма да поема тази отговорност. Надявам се, че не е така. Заставам пред всички и заявявам, че поемам тази отго ...
"Всички в България бягат от отговорност. Категорично аз не съм човек, който ще избяга от отговорност и ще се скрие", заяви тя... Прочетете цялата новина тук на Vesti.bg ...
Пътният експерт Диана Русинова приема предложението на министъра на регионалното развитие Иван Иванов да стане председател на управителния съвет на Агенция "Пътна инфраструктура". Това обяви тя... ...
Москва гледа на Турция, Обединените арабски емирства, Саудитска Арабия, Катар и Оман като потенциално подходящи места за продължаване на преговорите с Украйна. ...
В разследване, което ще бъде публикувано утре, журналистът Христо Грозев е открил българска връзка с отдел на руското военно разузнаване (ГРУ) за хакерски атаки и разпространяване на дезинформация... ...
Националните състезатели по сноуборд Тервел Замфиров и Кристиян Георгиев коментираха темата с агресията на локалите в предаването Денят започва. От б... ...
Грозев уточни, че по време на процеса срещу българите във Великобритания е разбрал, че по поръчка от Русия са планирали дори да го отвлекат или убият. ...
Руската агресия в Украйна и неясната позиция на САЩ по отношение на съдействието за отбраната на Европа събудиха някои страни в ЕС за нуждата за подсилване на отбраната. Сега Брюксел предлага план за ...
На финала за приемането ни в еврозоната президентът Румен Радев работи като обикновен руски трол, каза пред бТВ зам.-председателят на Народното събрание и депутат от "Продължаваме... ...
Във вторник продължават дъждовете, придружени с гръмотевици. На места се очаква и силен вятър. Преди обяд облачността над западните райони и Централна Северна и Източна България ще е значителна,... ...
Добро утро. Най-важното днес: Радев сезира КС за евротоДенят на българската просветаУспехът на Никола Цолов МВР е заделило 420 хиляди лева за икони, балони, мешки и плажни топки, съобщава с насмешка " ...
Грамадно разпятие приветства жителите на град Елин Пелин. Много от местните хора са възмутени, защото в града им редовно няма ток и вода, улиците са разбити, а парите са отишли за нещо, което някои оп ...
Ако кандидатът на "Право и справедливост" спечели президентските избори, усилията на Доналд Туск да превърне Полша в ключов играч в ЕС верятно ще бъдат застрашени. ...