Темата с безводието коментираха в ефира на предаването "Големите последици" председателят на Надзорния съвет на българския ВиК холдинг проф. Ганчо Димитров и инж. Пламен Никифоров от Научно-технически ...
Молдова забрани на проруска партия да участва в парламентарните избори в неделя, съобщиха международните агенции. Отстранената формация се казва "Велика Молдова" (Moldova Mare). Решението беше съобщен ...
Симпатизанти на партия "Възраждане", Движение "23 септември" и "Фронт за лева" протестираха срещу въвеждането на еврото в България, предаде БТА. Участниците искат също оставката на правителството. Нов ...
Столичната община организира гледане на финала на Световното по волейбол на площад ''Св. Александър Невски'' ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...
България е сред четирите най-добри в света по волейбол - А1 и MAX Sport споделят емоцията с цяла България ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...
Столичани и гости на града ще могат да гледат заедно на живо финала на Световното първенство по волейбол, в който българският национален отбор ще се бори за световната титла. Събитието ще се... ...
Вярвам на Асен Василев безгранично, че ще води партията в правилната посока, заяви бившият й съпредседател Кирил Петков в началото на Общото събрание на "Продължаваме промяната" (ПП), на което... ...
Националният отбор по волейбол победи с 3:1 Чехия на полуфинала на световното първенство във Филипините. Така България се класира за участие във финала за световната купа, който ще се играе в неделя, ...
Войната на Русия в Украйна заплашва самата легитимност на ООН, каза българският премиер Росен Желязков в реч пред Общото събрание на международната организация. Той се аргументира с три примера за дей ...
Вчера Радев ме е обвини, че не пускам министри на негови мероприятия. Аз ги пускам, ама те не искат да ходят, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в събота в Панагюрище, където е за академията на... ...
Здравейте, скъпи приятели, Това е новият брой на Голямата картина - седмичния бюлетин на Свободна Европа. В събота сутрин ви изпращаме само няколко истории, без които не можете. "Спрете ни парното! Не ...
Газа е в новините от близо две години, но през последните дни се заговори и за другата окупирана палестинска територия: Западният бряг. Защо Тръмп предупреди, че няма да позволи на съюзника си Израел ...
Стратегическото партньорство между България и САЩ е ключово за възходящото развитие на отношенията ни. Това заяви министър-председателят Росен Желязков пред президента на САЩ Доналд Тръмп в Ню... ...
Знаете ли, че вече може да ви глобят със 100 лева, ако говорите по телефона, докато пресичате на пешеходна пътека? Какви са новите правила за пешеходците и санкциите при нарушаването им, които са в си ...
"Пълномащабната руска агресия срещу Украйна, с нейните глобални последици, представлява екзистенциално предизвикателство за основания на правила международен ред. Това не е просто европейски... ...
В България масово се използват специални разузнавателни средства, което води до рекет и злоупотреба с власт не само по дела, свързани с хора от високите етажи на властта, но и на битово ниво. Това... ...
Една от препоръките на мисията на МВФ от миналата седмица е "охлаждане на ръста на заплатите в обществения сектор". Не за пръв път ИПИ коментира натрупването на рискове за фискалната стабилност в... ...
През всяка година от почти половинвековната ми журналистическа кариера аз познавах единствено свободни и независими медии в Съединените щати. Професионалният ми път започна... ...
Телекомът Yettel България отчете спад на въглеродните си емисии с 105 348 тона в последнит едве години като най-съществена роля за това има използването на електричество от възобновяеми източници,... ...