Преди дни в "Уолстрийт джърнъл" беше публикуван коментарен материал от Джоузеф Епстийн, в който той призовава Джил Байдън да спре да използва тази титла, защото тя не била истински доктор ...
Примерът е болницата в Радунци, която едно време е имала повече от 700 легла, а днес е изоставена и в нея никой вече не диша, каза репортерът на bTV ...
Смятаме, че е време да се спре с обещанията за справяне със замърсяването на въздуха и да се започне с вземането на решения, които имат истински ефект, казват от "Грийнпийс" България ...
Той добави, че Северна Македония е подписала два договора за добросъседство - с България и с Гърция, като този с южната ни съседка бил изпълнен в рамките на един месец ...
Големият финал наближава: какво споделиха четиримата финалисти във "Фермата" Кой ще спечели "Фермата - пътят на една мечта"? Ето какво споделиха финалистите в шоуто "Аз ли съм? Наистина ли съм аз?", е ...
Той подчерта, че се налага още отсега да бъдат положени огромни усилия, за да се намалят световните емисии на парникови газове с 45 процента до 2030 г. ...
Вчера ВАС реши, че цените, формирани от регулатора за 3 месеца тогава, са незаконни, тъй като са изчислени преди да е ясна стойността на природния газ ...
При новите промени бе добавено, че пациентът трябва да се нуждае "от нисък или висок приток на кислород или друга неинвазивна вентилация още в началото на лечението" ...
Швейцария отвори зимните курорти за вътрешен туризъм, за разлика от страни като Германия, Франция и Италия, които решиха заради пандемията да отложат старта на сезона за след Нова година ...