Френският генерал Дьо Гол още през 1959 г. е подозирал, че САЩ и Русия един ден могат да се помирят и споразумеят зад гърба на европейците, за да владеят света... Прочетете цялата новина тук на Vesti. ...
Кандидатът за президент на Румъния Джордже Симион, лидер на националистическата партия "Алианс за обединение на румънците" (AUR), каза на предизборен дебат, че ако бъде избран за държавен глава... ...
Изборът на родения в САЩ Робърт Франсис Превост за глава на Католическата църква шокира някои анализатори и наблюдатели на Светия престол и зарадва други. Превост десетилетия наред служи в Латинска... ...
"Може би ще казват различни неща за мен, когато ме няма, но съм решен "той си отиде богат" да не е сред тях"... Прочетете цялата новина тук на Vesti.bg ...
Все още няма дати, но има разбиране, че този контакт е необходим, заяви руският зам.-министър на външните работи Сергей Рябков... Прочетете цялата новина тук на Vesti.bg ...
САЩ и Русия планират нова среща по въпроса за възстановяване на работата на посолствата си, но все още няма определени дати, заяви руският заместник-министър на външните работи Сергей Рябков,... ...
Най-малко петима цивилни са загинали при размяната на тежък артилерийски огън и стрелба между индийски и пакистански войници по границата на оспорвания хималайски регион Кашмир, предаде Асошиейтед... ...
В известна степен нашите искания, нашето мислене, нашите предложения се вземат предвид. Не всичките. Но процесът тече, заяви Юри Ушаков... Прочетете цялата новина тук на Vesti.bg ...
Той бе категоричен, че Вашингтон и партньорите му ще наложат допълнителни санкции, ако спирането на огъня не се спазва... Прочетете цялата новина тук на Vesti.bg ...