Новият старши треньор на ЦСКА - Душан Керкез направи своя неофициален дебют начело на "червените" при равенството 1:1 срещу Шкендия (Тетово) в приятелска среща в Словения. Ето какво сподели босненския ...
"Не ми дадоха възможност да играя срещу Аржентина на Световното първенство в Мексико през 1986-а. След мача с Южна Корея (1:1) един от футболните ни функционери по онова време - Иван Шпатов, ме набеди ...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров проведе тренировка със световния номер 1 Яник Синер. Това се случи на кортовете на "Ол Инглънд Клъб" в Лондон два дни преди тегленето на жребия за турнира от Го ...
Израелският Апоел Тел Авив обяви официално, че планира да играе домакинските си мачове от новия сезон 2025/2026 в Евролигата в София. Президентът на "червенте" - Офер Янай, обяви, че отборът няма да у ...
Новият старши треньор на Лудогорец Руи Мота сподели своето мнение след равенството 2:2 в контролата с Легия (Варшава). Той изрази задоволство от представянето на отбора, въпреки изпусната победа и зая ...
Австрийският бранител Феликс Щраус напусна Спартак Варна, след като се разбра с ръководството да разтрогне договора си, пише vsport.Така той става поредният играч, който си тръгва заради надвисналите ...
Френският ветеран Оливие Жиру може изненадващо да се прибере във Франция и да облече фланелката на Лил. Лил търси заместник на напускащия канадски национал Джонатан Дейвид, който ще премине в Ювентус, ...
Открито е дело, заведено от Килиан Мбапе срещу Пари Сен Жермен за психологически тормоз, обявиха от прокуратурата в Париж, цитирана от вестник "Екип". Така е открита съдебна процедура срещу неизвестно ...
Шампионът на България Лудогорец и Легия (Варшава) завършиха наравно 2:2 в приятелска среща, играна в Австрия. В първия си мач в алпийската страна разградчани допуснаха поражение с 1:2 от чешкия Славия ...
Нигерийският халф Клемент Икенна се завръща в Левски. Дефанзивният полузащитник беше под наем в украинския Кривбас, откъдето обявиха, че няма да се възползват от клаузата си да го откупят. 22-годишния ...
Още две наши момчета стигнаха до битка за медалите на Европейското първенство в Каорле (Италия), след като преодоляха репешажите. Христо Челибийски се нуждаеше от две победи, но бе категоричен - туш в ...
Майлс Люис-Скели подписа нов договор с Арсенал. 18-годишният футболист записа 39 мача за "артилеристите" през миналия сезон, утвърждавайки се като титулярен ляв защитник. Той също така записа първите ...
Старши треньорът на Реал Мадрид Шаби Алонсо похвали английския национал Джуд Белингам за отношението и лидерството, което демонстрира. Испанският специалист изтъкна важността на полузащитника за предс ...
Българският национален отбор тръгва за Астана, където от 30 юни до 7 юли ще се проведе Световната купа по бокс за мъже и жени. Турнирът в столицата на Казахстан ще бъде изключително тежък, събирайки в ...
Унгарският национал Милош Керкез официално стана част от Ливърпул. 21-годишният играч бе представен като второто ново попълнение По-рано "червените" привлякоха Флориан Вирц. "Наистина съм щастлив. За ...
Вратарят на Манчестър Сити - Едерсон, ще остане в Манчестър Сити. Към него имаше сериозен интерес от Саудитска Арабия. "Бъдещето ми е тук. Мои приятели често ми пращат линкове с новини за мен, но в 99 ...
Вратарят на Манчестър Сити - Едерсон, ще остане в Манчестър Сити. Към него имаше сериозен интерес от Саудитска Арабия. "Бъдещето ми е тук. Мои приятели често ми пращат линкове с новини за мен, но в 99 ...
Австрийският бранител Феликс Щраус напусна Спартак Варна, след като се разбра с ръководството да разтрогне договора си, пише vsport.Така той става поредният играч, който си тръгва заради надвисналите ...
Разпределителят на България - Симеон Николов, очаква с нетърпение приближаващите мачове пред българска публика в Бургас. Според него настоящата селекция може да върне страната на волейболната карта ср ...
ПФК Арда привлече юношата на Спортинг Лисабон Иснаба Мане, съобщиха от клуба. Роденият на 29 юни 2004г. флангови футболист премина медицински прегледи и подписа своя договор. Той ще играе в Арда за ед ...
Отборът на ЦСКА завърши наравно 1:1 срещу шампиона на Северна Македония - Шкендия (Тетово) в първата си приятелска среща на лагера в Словения. След нулево първо полувреме, влезлият като резерва Теодор ...
Шампионът на България Лудогорец е склонен да се раздели с полузащитника Агибу Камара, ако за него пристигне добра оферта, съобщи изданието "Syli National de Guinée FR". Според информацията, "орлите" с ...
Суперзвездата Родри е на седмото небе след завръщането си в игра за Манчестър Сити. Носителят на "Златната топка" пропусна по-голямата част от сезона заради тежка контузия. Сега обаче отново е на тере ...
Реконструкцията на клубния дом на ЦСКА - стадион "Българска армия", върви с пълна пара. Грубият строеж на "червененото" съоръжение е планиран да приключи до средата на септември и сетне да започнат до ...
Българският международен рефер Волен Чинков получи назначение в първия квалификационен кръг в Шампионската лига. Европейската футболна асоциация (УЕФА) го изпрати на първата среща между Ноа (Армения) ...
Арда ще има нова емблема и екипи за предстоящия сезон, съобщава "Тема Спорт". Съвсем скоро кърджалийци ще я покажат, като преди това тя ще бъде регистрирана в Българския футболен съюз и УЕФА. За после ...
Левски е получил професионален лиценз за следващата кампания под условие. Това разкриха от фенското сдружение "Левски на левскарите". Проверка в Лицензионната комисия към БФС показва, че това наистина ...
Полузащитникът на Манчестър Сити Клаудио Ечевери ще отсъства до три седмици поради контузия и ще пропусне оставащите мачове от Световното клубно първенство, съобщи мендижърът на отбора Пеп Гуардиола. ...
Интер Милано и Монтерей се класираха за фазата на елиминациите от група Е на Световното клубно първенство по футбол. Интер надигра аржентинския Ривър Плейт с 2:0 и продължи напред за сметка на гранда ...
Арда съвсем скоро ще обяви четвъртото си ново попълнение, пише "Тема Спорт". Кърджалийци са постигнали разбирателство по всички условия с крило и след преминаване на медицинските тестове ще бъде офици ...