Спорт
Рома продължава в Болоня лудата надпревара за Европа с Комо
Рома гостува на Болоня в 34-ия кръг от Серия "А". Мачът ще е на стадион "Ренато ДалАра" с начален час 19:00 наше време. Домакините са осми с 48 точки, една повече от Лацио. Головата им разлика е 42:39. На 19 април те...
Култард: Маями няма да покаже реалния ефект от промените в правилата
Бившият пилот във Формула 1 Дейвид Култард сподели своето мнение, че предстоящата следващата седмица Гран При на Маями няма да покаже реалният ефект от промените в правилата, които бяха обявени от ФИА в началото на тази...
Калоян Махлянов приютява български сумисти в Япония
Легендата в сумото Калоян Махлянов отправи силно послание към българските състезатели и разкри важна новина за развитието на спорта у нас – част от родните сумисти ще получат шанс да се подготвят при него в Япония...
ВРЕМЕ Е ЗА ДЕРБИ! ЦСКА с нов опит да спъне Левски
Сблъсъкът е днес от 16:00 часа на стадион "Васил Левски" Време е за Вечното дерби, 12 дни по-късно след последното такова, сложило края на редовния сезон в първенството, докато днешната битка между "червени" и "сини" е...
Председателят на СОС с коментар за стадион "Георги Аспарухов"
Председателят на Столичния общински съвет Цветомир Петров разкри, че Съветът и Столична община остават партньори на Левски и гаранти по проекта за обновяване на стадион "Георги Аспарухов". Неговата позиция е по повод...
Ясен Радев в битка за финал на Световната купа по бокс в Бразилия
Ясен Радев ще боксира за място на финалите на Световната купа в Бразилия. В категория до 55 килограма националът ни ще се изправи днес срещу световния вицешампион от Ливърпул – Рафаел Лозано. Мачът е в ранната програма...
Стефано Доменикали: Формула 1 е готова за дискусии за бъдещето на двигателите
Главният изпълнителен директор на Формула 1, Стефано Доменикали, обяви, че ръководството на спорта е готово да обсъжда евентуално завръщане към по-конвенционални двигатели. Причината за това е динамичната промяна в...
Късен гол унижощи окончателно шансовете на Реал Мадрид за титлата в Испания
Отборите на Бетис и Реал Мадрид завършиха наравно 1:1 в мач от 32-рия кръг на Ла Лига. "Белия балет" поведе в резултата с гол на Винисиус Жуниор в 17-ата минута, но Ектор Бейерин излавни за "зелено-белите" в добавеното...
Стилиян Петров с коментар за efbet Лига, Левски и ЦСКА
Рекордьорът по брой мачове с екипа на България - Стилиян Петров, коментира ситуацията в първенството. Той обърна внимание на промените, които се случват в двата гранда - Левски и ЦСКА. Както е известно, "сините" имат...
ЦСКА гони исторически рекорд срещу Левски
Двубоят срещу Левски в събота ще бъде исторически за ЦСКА и Първа лига, ако възпитаниците на Христо Янев не загубят. "Червените" имат възможността да станат първият отбор, който достига 4600 точки във вечната ранглиста...
Испанските власти прекратиха разследването за смъртта на Диого Жота
Испанските власти официално прекратиха разследването около смъртта на бившия футболист на Ливърпул Диого Жота и неговия брат Андре Силва, като обявиха, че няма основания за повдигане на наказателни обвинения. Фаталният...
Велошествието "Мама, татко и аз на Giro", което започна в столичния район "Възраждане", е вдъхновено от най-голямото велосъбитие в света "Джиро д'Италия"
Семейният празник и велопоход "Мама, татко и аз на Giro" е вдъхновен от духа на "Джиро д'Италия", най-голямото велосъбитие в света, на което България има честта да бъде домакин, каза заместник-кметът на столичния район...
Стилиян Петров: Беше ни поставено, че аз имам по-голям шанс от Бербатов
Дългогодишният капитан на националния отбор на България Стилиян Петров беше в "Гостът на Sportal.bg", където коментира и ситуацията в БФС. Както е известно, той беше част от екипа на Димитър Бербатов в изборите за нов...
Спортът по телевизията днес (25 април) - пълна програма
MAX Sport 4 07:30 Голф: Volvo China Open 12:20 Carrera Cup'26: Porsche Sixt Carrera Cup Deutschland EUROSPORT 2 09:00 Триатлон: PTO Тур в Сингапур 14:00 Ски бягане: Шоу спринт Bysprinten в Норвегия 20:00 Голф: PGA тур...
Челси пред ключово решение: Ираола или Фабрегас
Двамата се очертават като водещи кандидати за мениджърския пост на Челси, благодарение на силната си работа начело на надскачащите възможностите си тимове на Борнемут и Комо. Става дума за Андони Ираола и Сеск Фабрегас...
Реал Мадрид ТВ: Това е подигравка с футбола
Равенството на Реал Мадрид срещу Бетис отвори истинска "магистрала" за Барселона към защитата на титлата, а веднага след мача се появиха сериозни оплаквания относно работата на арбитрите. Отборът на Алваро Арбелоа...
Илиян Филипов стартира битка за ТВ правата, призова клубовете за незабавни действия
Благодетелят на пловдивския Ботев - Илиян Филипов, отново се активизира в социалните мрежи, като новата му кауза е свързана с телевизионните права в българския футбол. Още преди дни бизнесменът засегна темата и заяви...
Лондонският маратон чупи рекорди: десетки хиляди участници и милиони за кауза
Тазгодишното издание на Лондонския маратон се очаква да бъде по-впечатляващо от всякога. Рекордните 59 000 бегачи ще стартират в неделя, като се прогнозира събирането на близо 100 милиона паунда за благотворителност. По...
Ще залеят ли европейските грандове Щатите с новата идея на ФИФА
Според предложения на ФИФА вътрешните първенства ще могат да провеждат само по един мач на сезон в чужда държава, като по този начин значително се вдига летвата за одобрение на спорните "международни мачове". Новият...
Живка Кирова в предаването "Аз съм"
Живка Кирова е поредният герой в спортната поредица за млади таланти на БНТ "Аз съм". Тя е състезател по карате и представлява Спортен клуб "Шинкиокушинкай Петрич". "Каратето не е просто спорт, а бойно изкуство, което...