Душан Керкез: Няма как да имаме силен отбор, ако не сме в добра физическа кондиция

Новият старши треньор на ЦСКА - Душан Керкез направи своя неофициален дебют начело на "червените" при равенството 1:1 срещу Шкендия (Тетово) в приятелска среща в Словения. Ето какво сподели босненския ...
topsport.bg(преди 5 дни)

Гибона: Бях набеден за родоотстъпник

"Не ми дадоха възможност да играя срещу Аржентина на Световното първенство в Мексико през 1986-а. След мача с Южна Корея (1:1) един от футболните ни функционери по онова време - Иван Шпатов, ме набеди ...
topsport.bg(преди 5 дни)

Григор загрява за Уимбълдън със световния №1

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров проведе тренировка със световния номер 1 Яник Синер. Това се случи на кортовете на "Ол Инглънд Клъб" в Лондон два дни преди тегленето на жребия за турнира от Го ...
topsport.bg(преди 5 дни)

Войната в Израел праща Везенков в София

Израелският Апоел Тел Авив обяви официално, че планира да играе домакинските си мачове от новия сезон 2025/2026 в Евролигата в София. Президентът на "червенте" - Офер Янай, обяви, че отборът няма да у ...
topsport.bg(преди 5 дни)

Руи Мота: Доволен съм от представянето, ще ставаме все по-добри

Новият старши треньор на Лудогорец Руи Мота сподели своето мнение след равенството 2:2 в контролата с Легия (Варшава). Той изрази задоволство от представянето на отбора, въпреки изпусната победа и зая ...
topsport.bg(преди 5 дни)

Щраус си тръгна от Спартак (Варна)

Австрийският бранител Феликс Щраус напусна Спартак Варна, след като се разбра с ръководството да разтрогне договора си, пише vsport.Така той става поредният играч, който си тръгва заради надвисналите ...
topsport.bg(преди 5 дни)

Жиру се връща във Франция

Френският ветеран Оливие Жиру може изненадващо да се прибере във Франция и да облече фланелката на Лил. Лил търси заместник на напускащия канадски национал Джонатан Дейвид, който ще премине в Ювентус, ...
topsport.bg(преди 5 дни)

Мбапе съди ПСЖ за психически тормоз

Открито е дело, заведено от Килиан Мбапе срещу Пари Сен Жермен за психологически тормоз, обявиха от прокуратурата в Париж, цитирана от вестник "Екип". Така е открита съдебна процедура срещу неизвестно ...
topsport.bg(преди 5 дни)

Гол в самия край лиши Лудогорец от успех над Легия (Варшава)

Шампионът на България Лудогорец и Легия (Варшава) завършиха наравно 2:2 в приятелска среща, играна в Австрия. В първия си мач в алпийската страна разградчани допуснаха поражение с 1:2 от чешкия Славия ...
topsport.bg(преди 5 дни)

Полузащитник се завръща в Левски

Нигерийският халф Клемент Икенна се завръща в Левски. Дефанзивният полузащитник беше под наем в украинския Кривбас, откъдето обявиха, че няма да се възползват от клаузата си да го откупят. 22-годишния ...
topsport.bg(преди 5 дни)

Челибийски и Петров ще се борят за медали на Европейското

Още две наши момчета стигнаха до битка за медалите на Европейското първенство в Каорле (Италия), след като преодоляха репешажите. Христо Челибийски се нуждаеше от две победи, но бе категоричен - туш в ...
topsport.bg(преди 5 дни)

Талант преподписа с Арсенал

Майлс Люис-Скели подписа нов договор с Арсенал. 18-годишният футболист записа 39 мача за "артилеристите" през миналия сезон, утвърждавайки се като титулярен ляв защитник. Той също така записа първите ...
topsport.bg(преди 5 дни)

Чаби Алонсо засипа с похвали Джуд Белингам

Старши треньорът на Реал Мадрид Шаби Алонсо похвали английския национал Джуд Белингам за отношението и лидерството, което демонстрира. Испанският специалист изтъкна важността на полузащитника за предс ...
topsport.bg(преди 5 дни)

Удар по националите по бокс преди Световната купа

Българският национален отбор тръгва за Астана, където от 30 юни до 7 юли ще се проведе Световната купа по бокс за мъже и жени. Турнирът в столицата на Казахстан ще бъде изключително тежък, събирайки в ...
topsport.bg(преди 5 дни)

Ливърпул представи унгарец

Унгарският национал Милош Керкез официално стана част от Ливърпул. 21-годишният играч бе представен като второто ново попълнение По-рано "червените" привлякоха Флориан Вирц. "Наистина съм щастлив. За ...
topsport.bg(преди 5 дни)

Едерсон обяви решението за бъдещето си

Вратарят на Манчестър Сити - Едерсон, ще остане в Манчестър Сити. Към него имаше сериозен интерес от Саудитска Арабия. "Бъдещето ми е тук. Мои приятели често ми пращат линкове с новини за мен, но в 99 ...
topsport.bg(преди 5 дни)

Едерсон реши за бъдещето си

Вратарят на Манчестър Сити - Едерсон, ще остане в Манчестър Сити. Към него имаше сериозен интерес от Саудитска Арабия. "Бъдещето ми е тук. Мои приятели често ми пращат линкове с новини за мен, но в 99 ...
topsport.bg(преди 5 дни)

Щраус отлетя от Спартак (Варна)

Австрийският бранител Феликс Щраус напусна Спартак Варна, след като се разбра с ръководството да разтрогне договора си, пише vsport.Така той става поредният играч, който си тръгва заради надвисналите ...
topsport.bg(преди 5 дни)

Симеон Николов: Да върнем България там, където й е мястото

Разпределителят на България - Симеон Николов, очаква с нетърпение приближаващите мачове пред българска публика в Бургас. Според него настоящата селекция може да върне страната на волейболната карта ср ...
topsport.bg(преди 5 дни)

Арда привлече юношата на Спортинг (Лисабон)

ПФК Арда привлече юношата на Спортинг Лисабон Иснаба Мане, съобщиха от клуба. Роденият на 29 юни 2004г. флангови футболист премина медицински прегледи и подписа своя договор. Той ще играе в Арда за ед ...
topsport.bg(преди 5 дни)

ЦСКА с равенство при дебютен гол на Теди Иванов

Отборът на ЦСКА завърши наравно 1:1 срещу шампиона на Северна Македония - Шкендия (Тетово) в първата си приятелска среща на лагера в Словения. След нулево първо полувреме, влезлият като резерва Теодор ...
topsport.bg(преди 5 дни)

Лудогорец е склонен да се раздели с полузащитник

Шампионът на България Лудогорец е склонен да се раздели с полузащитника Агибу Камара, ако за него пристигне добра оферта, съобщи изданието "Syli National de Guinée FR". Според информацията, "орлите" с ...
topsport.bg(преди 5 дни)

Родри се наслаждава на Световното клубно първенство

Суперзвездата Родри е на седмото небе след завръщането си в игра за Манчестър Сити. Носителят на "Златната топка" пропусна по-голямата част от сезона заради тежка контузия. Сега обаче отново е на тере ...
topsport.bg(преди 5 дни)

От "Армията": Грубият строеж приключва септември (ВИДЕО)

Реконструкцията на клубния дом на ЦСКА - стадион "Българска армия", върви с пълна пара. Грубият строеж на "червененото" съоръжение е планиран да приключи до средата на септември и сетне да започнат до ...
topsport.bg(преди 5 дни)

Волен Чинков ще свири мач в Шампионска лига

Българският международен рефер Волен Чинков получи назначение в първия квалификационен кръг в Шампионската лига. Европейската футболна асоциация (УЕФА) го изпрати на първата среща между Ноа (Армения) ...
topsport.bg(преди 5 дни)

Арда ще има нова емблема и екипи за предстоящия сезон

Арда ще има нова емблема и екипи за предстоящия сезон, съобщава "Тема Спорт". Съвсем скоро кърджалийци ще я покажат, като преди това тя ще бъде регистрирана в Българския футболен съюз и УЕФА. За после ...
topsport.bg(преди 5 дни)

Левски отново е с условен лиценз

Левски е получил професионален лиценз за следващата кампания под условие. Това разкриха от фенското сдружение "Левски на левскарите". Проверка в Лицензионната комисия към БФС показва, че това наистина ...
topsport.bg(преди 5 дни)

Лоши новини за Манчестър Сити

Полузащитникът на Манчестър Сити Клаудио Ечевери ще отсъства до три седмици поради контузия и ще пропусне оставащите мачове от Световното клубно първенство, съобщи мендижърът на отбора Пеп Гуардиола. ...
topsport.bg(преди 5 дни)

Интер надви Ривър и е на елиминациите на Световното клубно първенство

Интер Милано и Монтерей се класираха за фазата на елиминациите от група Е на Световното клубно първенство по футбол. Интер надигра аржентинския Ривър Плейт с 2:0 и продължи напред за сметка на гранда ...
topsport.bg(преди 5 дни)

Арда съвсем скоро ще обяви четвъртото си ново попълнение

Арда съвсем скоро ще обяви четвъртото си ново попълнение, пише "Тема Спорт". Кърджалийци са постигнали разбирателство по всички условия с крило и след преминаване на медицинските тестове ще бъде офици ...
topsport.bg(преди 5 дни)