Сиренето вече няма да е сирене: МЗХ променя стандарта, така че да купуваме само бързозрейки

Сиренето вече няма да е сирене: МЗХ променя стандарта, така че да купуваме само бързозрейки ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Ружа Райчева ...
offnews.bg(преди 1 месец)

Лена Бориславова: Такова чудо с регулаторите не е имало. ПП-ДБ искаме забавяне на сроковете

Лена Бориславова: Такова чудо с регулаторите не е имало. ПП-ДБ искаме забавяне на сроковете ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Ружа Райчева ...

Боршош обсъди с шефа на Booking.com как краткосрочните наеми да излязат на светло

Боршош обсъди с шефа на Booking.com как краткосрочните наеми да излязат на светло ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...

Борисов: Мислите ли, че ми е приятно да гледам Митрофанова с Гуцанов? Това ми дадоха ПП-ДБ

Борисов: Мислите ли, че ми е приятно да гледам Митрофанова с Гуцанов? Това ми дадоха ПП-ДБ ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Ружа Райчева ...

ГЕРБ и БСП удариха рамо на Пеевски: Отказаха да разследват влиянието му в съдебната власт

ГЕРБ и БСП удариха рамо на Пеевски: Отказаха да разследват влиянието му в съдебната власт ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Ружа Райчева ...

ПП-ДБ няма да подкрепят бюджета на първо четене, търсят независими кандидати за регулаторите

ПП-ДБ няма да подкрепят бюджета на първо четене, търсят независими кандидати за регулаторите ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...

12 февруари 1997 г. - Стефан Софиянски поема държавата, доларът е 3000 лева

12 февруари 1997 г. - Стефан Софиянски поема държавата, доларът е 3000 лева ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...

Потрес: 13 000 тона фалшиво сирене е продадено у нас миналата година

Потрес: 13 000 тона фалшиво сирене е продадено у нас миналата година ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...

''Кремълският дух вилнее в новото правителство''. Гуцанов на една маса с Митрофанова

''Кремълският дух вилнее в новото правителство''. Гуцанов на една маса с Митрофанова ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...

Калоян Паргов: Председателят на БСП трудно може да носи две-три дини под една мишница

Калоян Паргов: Председателят на БСП трудно може да носи две-три дини под една мишница ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...

Дронът над летище София имал светлинна сигнализация на самолет. МВР, служби и прокуратура разследват

Дронът над летище София имал светлинна сигнализация на самолет. МВР, служби и прокуратура разследват ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...

Людмила Петкова внезапно акостира начело на АДФИ без знанието на коалиционния съвет. ДПС-Доган се разбунтува

Людмила Петкова внезапно акостира начело на АДФИ без знанието на коалиционния съвет. ДПС-Доган се разбунтува ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Ружа Райчева ...

ДПС-ДПС се обяви против назначаването на Людмила Петкова за директор на АДФИ

От Демокрация, права и свободи - ДПС се обявиха против назначаването на Людмила Петкова за директор на Агенция за държавна финансова инспекция. Освоб... ...
bnt.bg(преди 1 месец)

Людмила Петкова внезапно оглави АДФИ без знанието на коалиционния съвет. ДПС-Доган се разбунтува

Людмила Петкова внезапно акостира начело на АДФИ без знанието на коалиционния съвет. ДПС-Доган се разбунтува ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Ружа Райчева ...

Кметът на Русе обърка апартамент 63 кв.м. с мезонет от 258 кв.м. пред КПК

Кметът на Русе обърка апартамент 63 кв.м. с мезонет от 258 кв.м. пред КПК ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...

''Възраждане'' събра рехав протест пред НСИ. Преди това пращали заплахи по имейл

''Възраждане'' събра рехав протест пред НСИ. Преди това пращали заплахи по имейл ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...

Запрянов: До края на 2025 г. България ще получи физически 8 самолета от САЩ

Запрянов: До края на 2025 г. България ще получи физически 8 самолета от САЩ ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...

Сачева: Словесните фокуси на Асен Василев - ''има дупка-няма дупка'', фактите ги опровергават

Сачева: Словесните фокуси на Асен Василев - ''има дупка-няма дупка'', фактите ги опровергават ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...

Петков: Има три категории хора, които дърпат спирачката за еврозоната

Петков: Има три категории хора, които дърпат спирачката за еврозоната ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...

Следващата седмица се очаква откриването на процедури за номинации за регулаторите

Следващата седмица се очаква откриването на процедури за номинации за регулаторите ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...

Гуцанов: Данъци няма да се вдигат, няма да се режат социални придобивки

Гуцанов: Данъци няма да се вдигат, няма да се режат социални придобивки ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...

България ще получи 500 млн. евро за подкрепата за Украйна, пише британският ''Телеграф''

България ще получи 500 млн. евро за подкрепата за Украйна, пише британският ''Телеграф'' ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...

Милен Велчев: Увеличим ли заплати с Бюджет 2025, влизаме в гръцки сценарий, но нас няма кой да ни спаси

Милен Велчев: Увеличим ли заплати с Бюджет 2025, влизаме в гръцки сценарий, но нас няма кой да ни спаси ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...

НС да приеме декларация срещу войната в Украйна и руската пропаганда, предлагат ПП-ДБ

НС да приеме декларация срещу войната в Украйна и руската пропаганда, предлагат ПП-ДБ ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Ружа Райчева ...

''Бях в СДВР да ми предявят обвинение. Ласкаят ме - за разлика от Пепи Еврото съм от висок оперативен интерес''

''Бях в СДВР да ми предявят обвинение. Ласкаят ме - за разлика от Пепи Еврото съм от висок оперативен интерес'' ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Ружа Райчева ...

Лена Бориславова: Днес бях в СДВР. Ласкаят ме - за разлика от Пепи Еврото съм обект на висок оперативен интерес

Лена Бориславова: Днес бях в СДВР. Ласкаят ме - за разлика от Пепи Еврото съм обект на висок оперативен интерес ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Ружа Райчева ...

Лена Бориславова: Бях днес в СДВР. Ласкаят ме - за разлика от Пепи Еврото съм обект на по-висок интерес

Лена Бориславова: Днес бях в СДВР. Ласкаят ме - за разлика от Пепи Еврото съм обект на висок оперативен интерес ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Ружа Райчева ...

Костадинов сложи хитлеров мустак на Лорер. Кирил Петков отговори: Срам! Баба му е спасена от лагер

Костадинов сложи хитлеров мустак на Лорер. Кирил Петков отговори: Срам! Баба му е спасена от лагер ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...

Лена Бориславова вече е обвиняема, приключи разследването за фалшифицираните документи

Лена Бориславова вече е обвиняема, приключи разследването за фалшифицираните документи ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Ружа Райчева ...

Запрянов: ВВС ще разполагат с удвоен капацитет за гасене на пожари

Запрянов обеща : ВВС ще разполагат с удвоен капацитет за гасене на пожари ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...