Първа оставка в кабинета Гюров. Само ден, след като положи клетва като вицепремиер за изборите Стоил Цицелков се оттегли от поста. До това се стигна с... ...
Назначеният за вицепремиер по честни избори Стоил Цицелков подаде оставка. От два дни срещу мен тече масирана атака. Тя не е лична. Аз съм просто удоб... ...
ИТН иска МВнР да пита Кая Калас санкциониран ли е от ЕС Стоил Цицелков заради ''инцидент с жена в хотел в Гана'' ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Ружа Райчева ...
Борисов: И балонът Радев ще се пукне! Направихме грешки - пакетираха ни с Пеевски, но аз се уча от грешките си ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Ружа Райчева ...
Хасан Адемов: Няма да позволя хората да бъдат притискани за вота чрез социалната политика ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Маргарита Генчева ...
''Не обещаваме чудеса, реформи за 2 месеца и исторически завои''. Служебният кабинет ''Гюров'' положи клетва ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Ружа Райчева ...
В Народното събрание депутатите са предвидили изслушване на министъра на енергетиката в оставка Жечо Станков. Очаква се да се включат и изпълнителният... ...
В Народното събрание депутатите са предвидили изслушване на министъра на енергетиката в оставка Жечо Станков. Очаква се да се включат и изпълнителният... ...