Борисов: Много ми липсва Кирил Петков! Помня как се ''сгодявахме'' преди сглобката в манастира

Борисов: Много ми липсва Кирил Петков! Помня как се ''сгодявахме'' преди сглобката в манастира ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Ружа Райчева ...
offnews.bg(преди 2 месецa)

''Много ми липсва Кирил Петков! Помня как се сгодявахме преди сглобката в манастира''

Борисов: Много ми липсва Кирил Петков! Помня как се ''сгодявахме'' преди сглобката в манастира ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Ружа Райчева ...

Борисов: Много ми липсва Кирил Петков! Бих преговарял с ПП-ДБ за общ кандидат за президент

Борисов: Много ми липсва Кирил Петков! Бих преговарял с ПП-ДБ за общ кандидат за президент ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Ружа Райчева ...

ДБ няма да цепи коалицията за ''кефа'' на Борисов и на Пеевски. Оценява оставката на Петков като разумна

ДБ няма да цепи коалицията за ''кефа'' на Борисов и на Пеевски. Оценява оставката на Петков като разумна ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Ружа Райчева ...

България обеща до 2035 г. разходите ни за отбрана да достигнат 5% от БВП

България обеща до 2035 г. разходите ни за отбрана да достигнат 5% от БВП ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...

След записа Кирил Петков подава оставка като съпредседател на ПП и депутат (обновена)

След записа Кирил Петков подава оставка като съпредседател на ПП и депутат (обновена) ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Кристина Минчева ...

Общините ще търсят подходящи сгради за нови домове за възрастни хора

Общините ще търсят подходящи сгради за нови домове за възрастни хора ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...

След записа Кирил Петков подава оставка като съпредседател на ПП (обновява се)

След записа Кирил Петков подава оставка като съпредседател на ПП (обновява се) ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...

Кирил Петков подава оставка като съпредседател на ПП (обновява се)

След записа Кирил Петков подава оставка като съпредседател на ПП (обновява се) ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...

Емил Бранчевски: Кирил Петков ме заплаши с ''духовно унищожение'' преди Великден

Емил Бранчевски: Кирил Петков ме заплаши с ''духовно унищожение'' преди Великден ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...

БСП поздрави районните кметове на ''Младост'' и ''Люлин'', че са се ''преборили със страха''

БСП поздрави районните кметове на ''Младост'' и ''Люлин'', че са се ''преборили със страха'' ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Ружа Райчева ...

Приложението ''Антиспекула'' - новото средство на Манолова за гражданска регулация

Приложението ''Антиспекула'' - новото средство на Манолова за гражданска регулация ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...

''Как Виктор ще тръгне срещу мен?''. Според Борисов Орбан станал ''мотор'' на Македония заради ПП

''Как Виктор ще тръгне срещу мен?''. Според Борисов Орбан станал ''мотор'' на Македония заради ПП ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Ружа Райчева ...

Божанов: Излизането на ДБ от коалицията ще е най-големият подарък за опонентите ни

Божанов: Излизането на ДБ от коалицията ще е най-големият подарък за опонентите ни ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...

Напусналият съветник от ПП: Случаи на корупция бяха докладвани пред ръководството на ПП

Напусналият съветник от ПП: Случаи на корупция бяха докладвани пред ръководството на ПП ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...

Президентът до шефовете на евроинституциите и страните от ЕС: България няма да приеме подмяна за РСМ

Президентът до шефовете на евроинституциите и страните от ЕС: България няма да приеме подмяна за РСМ ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...

Васил Терзиев: Странен е този низ от събития след изборите в район 'Искър'

Васил Терзиев: Странен е този низ от събития след изборите в район 'Искър' ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...

ДБ разкритикува промяната за кадровата политика. Иска план за излизане от кризата

ДБ разкритикува промяната за кадровата политика. Иска план за излизане от кризата ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...

Приложението "Антиспекула" - новото средство на Манолова за гражданска регулация

Приложението Антиспекула - новото средство на Манолова за гражданска регулация ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...

София няма проблем със съвременните македонци, стига да не репресират българите

София няма проблем със съвременните македонци, стига да не репресират българите ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...

Общинските камери ще следят и за скорост. Половината пари от глоби ще остават в съответната община

Общинските камери ще следят и за скорост. Половината пари от глоби ще остават в съответната община ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Ружа Райчева ...

Въвеждат дистанционни разпити на вещи лица и задължително ежегодно обучение за тях

Въвеждат дистанционни разпити на вещи лица и задължително ежегодно обучение за тях ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...

Напуснал ПП общински съветник даде показания пред КПК: Не мен привикваха със СМС ''222 Idvai''

Напуснал ПП общински съветник даде показания пред КПК: Не мен привикваха със СМС ''222 Idvai'' ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Ружа Райчева ...

Европарламентът не може да се изказва за македонския език, обяви Георг Георгиев

Европарламентът не може да се изказва за македонския език, обяви Георг Георгиев ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...

Радев: Международното право се разпада. Сигурността вече не е гарантирана, а стабилността е лукс

Радев: Международното право се разпада. Сигурността вече не е гарантирана, а стабилността е лукс ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Ружа Райчева ...

ПП отрекоха обвиненията за натиск на кметове, започват вътрешно разследване за корупция

ПП отрекоха обвиненията за натиск на кметове, започват вътрешно разследване за корупция ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...

Енергийният министър увери: Имаме достатъчно горива. Затварянето на Ормузкият проток няма да се отрази на пазара у нас

Енергийният министър увери: Имаме достатъчно горива. Затварянето на Ормузкият проток няма да се отрази на пазара у нас ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...

Кристина Петкова сезира прокуратурата за кампания младежи да учат богословие в Русия

Кристина Петкова сезира прокуратурата за кампания младежи да учат богословие в Русия ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...

Кристина Петкова сигнализира прокуратурата за кампания за набиране на младежи за обучение в богословски учебни заведения в Русия

Кристина Петкова сезира прокуратурата за кампания младежи да учат богословие в Русия ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...

Петко Краев от ГЕРБ печели балотажа за кмет в Искър. Кирил Петков: Още сме тъмна балканска държава

Петко Краев от ГЕРБ печели балотажа за кмет в Искър. Кирил Петков: Още сме тъмна балканска държава ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...