Цицелков нямал морална причина да напусне съвета към ЦИК. След Гана бил поставен в ''охладителен период'' от ЕК ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Ружа Райчева ...
Вътрешен одит в МЗХ. Христанов има сигнал за обществени поръчки за 324 млн. лв., свързани с ''подземния свят'' ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Ружа Райчева ...
Националният съвет на БСП одобри новото Изпълнително бюро, предложено от новия председател Крум Зарков. В състава на тясното ръководство се завръща Се... ...
Заявките за избиране на нов главен прокурор от служебния вицепремиер и министър на правосъдието Андрей Янкулов провокира реакции на политическите сили... ...
Първа оставка в кабинета Гюров. Само ден, след като положи клетва като вицепремиер за изборите Стоил Цицелков се оттегли от поста. До това се стигна с... ...
Назначеният за вицепремиер по честни избори Стоил Цицелков подаде оставка. От два дни срещу мен тече масирана атака. Тя не е лична. Аз съм просто удоб... ...
ИТН иска МВнР да пита Кая Калас санкциониран ли е от ЕС Стоил Цицелков заради ''инцидент с жена в хотел в Гана'' ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Ружа Райчева ...
Борисов: И балонът Радев ще се пукне! Направихме грешки - пакетираха ни с Пеевски, но аз се уча от грешките си ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Ружа Райчева ...
Хасан Адемов: Няма да позволя хората да бъдат притискани за вота чрез социалната политика ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Маргарита Генчева ...