Даниел Вълчев: Държавата агонизира. Колкото повече - толкова по-голяма вълна ще се вдигне на избори ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...
Държавата няма план как да се справи с евентуална криза на горивата, заради санкциите срещу Лукойл, заяви за По света и у нас Мартин Димитров от ПП-ДБ... ...
Трифонов: Щяхме да осъмнем с празни бензиностанции, ако не бяхме вкарали особен управител в ''Лукойл'' ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Ружа Райчева ...
Дебатът за ''Лукойл'': Кого от ВСС ''шамариха'' в хотел ''Берлин'' и кой пи уиски във водни чаши в кабинета на Пеевски ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Ружа Райчева ...
Павела Митова постави рекорд: Поправката ''особен управител'' на ''Лукойл'' мина буквално за 30 секунди в комисия ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Ружа Райчева ...
Изслушване на Силви Кирилов заради оставката на Обществения съвет за детската болница, иска ДСБ ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...
Борисов към ПП-ДБ: Изобщо не ми пука. Докато имам стабилно правителство чрез Пеевски - ще го правя ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Ружа Райчева ...
''ПП-ДБ предлагаха с връзки в САЩ да ми помагат за ''Магнитски''. Цената беше да пенсионираме Борисов заедно'' ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Ружа Райчева ...
Божанов: И всички от ГЕРБ, ПП-ДБ и АПС да бяхме в залата, пак щеше да има комисия ''Сорос'' ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Ружа Райчева ...
Крум Зарков: Санкциите ''Магнитски'' не подлежат на сваляне чрез лобиране. Държавата се прави, че не съществуват ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...
Божанов: И всички от ГЕРБ, ПП-ДБ и АПС да бяхме в залата, пак щеше да има комисия ''Сорос'' ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Ружа Райчева ...
Каналджии, пияни и дрогирани водачи ще плащат чуждия автомобил, с който е извършено престъплението ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...
Комисия ''Сорос'' ще има, 17 отсъстващи евроатлантици от ПП-ДБ и ГЕРБ я направиха възможна ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Ружа Райчева ...