Екобулпак иска среща с кмета Терзиев, след като спря да обслужва цветните контейнери в 16 района ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...
Хасан Адемов: Фалстарт на първия бюджет в евро. По отношение на здравеопазването нещата са още по-трагични ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Ружа Райчева ...
Изслушване на Силви Кирилов заради оставката на Обществения съвет за детската болница, иска ДСБ ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...
Цонев защити бюджета: Бизнесът трябва да поеме по-голяма тежест. Това е минималното, което можем да направим ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Ружа Райчева ...
Когато храмът става сцена: ''Пилекадоне'' и Стефани Кръстева влизат в Неврокопската митрополия ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Искра Ангелова ...
Стойнев в дисонанс: Нормално е, когато БСП управлява, да се отнемат права на работниците (видео) ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Ружа Райчева ...
Възраждане с опит да ограничи дейността на чуждестранно финансираните граждански организации в училище ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Маргарита Генчева ...
Борисов към ПП-ДБ: Изобщо не ми пука. Докато имам стабилно правителство чрез Пеевски - ще го правя ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Ружа Райчева ...
''ПП-ДБ предлагаха с връзки в САЩ да ми помагат за ''Магнитски''. Цената беше да пенсионираме Борисов заедно'' ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Ружа Райчева ...
Цонев отсече: Бизнесът трябва да поеме по-голяма тежест. Това е минималното, което можем да направим ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Ружа Райчева ...
Асен Василев: Грабеж е най-меката дума за бюджет 2026. Такъв рекет срещу гражданите и бизнеса не е имало ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор Ружа Райчева ...
Собствениците на рушащия се блок в 'Хаджи Димитър' са призовани доброволно да предадат ключовете от жилищата си ✔️ Вижте подробности на Offnews.bg от автор OFFNews ...